Изработка на сайт за хотел
Изработка на сайт за хотел
Начало » Изработка на сайт за хотел
Изработка на сайт за хотел
Изработка на презентационен сайт за къща за гости, хостел, мотел, хотел, хотелска верига


Още по темата:
Как работим | Пакети за изработка на уеб сайт за хотел | За нас | Услуги | Портфолио | Запитване | Контакти
С над 500 успешни проекта ПроСтудио е фирма, която е специализирана в изработката на сайтове в областта на туризма. Всички сайтове са изработени според специфичните нужди на клиента. Наши клиенти са туристически агенции, оператори, транспортни фирми, хотели, информационни сайтове в областта на туризма. Разгледайте нашето портфолио.

Всеки уеб сайт, изработен от нас е с административен панел за промяна на съдържанието.

Това спомага ваш обучен служител перидично (или ежедневно) за променя и актуализира съдържанието на сайта. Към тези промени спадат:
  • актуализация на снимките на хотела
  • промени или добавяне на описание на стаите на хотела
  • промяна на цените, спрямо сезоните
  • възможност за добавяне на нови категории в сайта
  • промоции за празници или за предложения, извън сезон
  • пакетни отстъпки с описание на пакета, какво включва, какво не включва, както и цена
  • новини - обявяване на новини и събития в хотела
В случай, че не разполагате със свободен кадър, който да въвежда информацията в сайта, ние може да ви подсигурим тази поддръжка.

Към сайта е възможно е да се ингегрира модул за резервации с онлайн разплащане или да се отправят директни запитвания от сайта. Те пристигат на вашия e-mail и следва обработване на заявката от ваша страна.

Друга опция, която може да се добави в сайта, е онлайн калкулатор (модул настаняване). С помощта на него, вашите клиенти биха могли сами да сметнат цената за престой в хотела. Цената се формира на база настаняване (вид изхранване), брой нощувки, вид стая и дата на настаняване. Този калкулатор улеснява клиента, както и спестява вашето време. Веднъж сметнал цената клиента има две възможности:
  • да плати онлайн (при плащане, трябва да се направи проверка за свободни легла - това може да се направи през резрвационна система или по телефона)
  • да изпрати заявка

Графичното оформление и дизайн на сайта е индивидуален и специфичен за всеки проект. Изработва се според изскванията на клиента и се препоръчва да следва изградения фирмен стил на хотела - лого, запазени цветове, стил на рекламни материали (визитки, бланки..) и т.н. При изработката на дизайна е необходимо да се съобрази и типа на хотела (дали е морски, градски, планински или СПА) и потенциалните клиенти, които ще го посещават, както и за какви цели ще го посещават.

TravelAdmin - административен контролен панел, с помощта на който се управлява съдържанието на туристическите сайтове, изработени от нас. Travel Admin e проектиран специално според спецификата на туристическите продукти и непрекъснато се обновява и надгражда.


Предлагаме 3 основни пакета за изработка на Специализиран уеб сайт за хотел:
Опциите, включени в 3-те пакета са ориентировъчни. Те са селектирани на база на нашия опит в изработването на сайтове в туристическия бранш и на база на търсенето от нашите клиенти. Направени са за ваше улеснение.

Ако не виждате опциите, които са необходими за вашия сайт може да ни изпратите запитване, или да се свържете с нас на посочените телефони. Ако разполагате със спецификация, правена от консултантска фирма може да ни я изпратите на е-mail: info@prostudio.bg. В рамките на няколко дни (в зависимост от сложността на проекта) ще ви бъде изпратена конкретна ценова оферта, както и подробна спецификация за всяка опция.

Към всеки от пакетите могат да бъдат добавяни допълнителни опции, или да бъдат премахвани. Ако не разбирате някоя от опциите - моля, обадете ни се.

Пакетните предложения за уеб сайт може да разгледате тук.За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.