Ползите от социалните мрежи

26.07.2011 г.
Как малкия бизнес може да бъде облагодетелстван, благодарение на социалните мрежи?


Още по темата: Facebook реклама


Напоследък социалните мрежи заемат все по-голяма част от ежедневието на хората. Според статистиката над 2 милиона българи са регистрирани в най-голямата социална мрежа в света Facebook. Над 50% от активно ползващите интернет у нас имат акаунт в сайта.

Факт е, че сайтовете за социални контакти играят важна роля за популяризирането и спечелването на доверие към търговската марка.
Социалните мрежи предлагат много добри възможности и огромен потенциал и при правилно управление, бизнеса само може да спечели от него.

Поради тази причина повечето компании по света са създали свои страници в социалните сайтове и имат милиони последователи. С това те са достигнали огромно внимание и интерес от страна на потребителите в мрежата. По подобен начин малкия бизнес също може да се възползва от социалните мрежи и може да се радва на добри резултати, като паралелно с това предприеме и SEO кампании.

Милиони потребители по целия свят, които ежедневно са в социалните мрежи като Facebook и Twitter и този факт може да има огромна полза за Вашия бизнес. Вие може да имате малък бизнес, предлагате продукти, които клиентите търсят активно, разполагате с качествен и модерен сайт... тогава какво друго Ви остава освен да го популяризирате в социалните мрежи.

Сайтовете за социални контакти представляват сами по себе си и форум. Можете да се запознаете с менията по повод на информацията, която сте публикували, да реагирате мигновено на тези коментари и да изградите обратна връзка с Ваши потенциални клиенти с приятелски подход. Този тип взаимодействия със сигурност ще спомогнат за утвърждаването на вашата марка в онлайн общността. Със сигурност ще срещнете потребители, които желаят да установят онлайн контакт с Вас, да изразят своите мнения и препоръки, а ако успеете да ги спечелите на своя страна – това със сигурност е най-добрия начин за постигане на траен резултат от Вашето онлайн присъствие.

   WEB TIPS:   
EДНО от нещата, които придават стойност на бранда...
За вашето по-добро представяне - поставете Facebook имиджов банер за фенстраницата във Facebook.

Пътеводител Гърция Hermes Holidays Magelan.bg Tours Club

Убедителното ви представяне в социалните мрежи става много наложително, независимо от това колко голяма е Вашата фирма и основната цел е да покажете своята индивидуалност. Не е достатъчно просто да направите своя фен страница във Facebook. Вие трябва да добавите атрактивно съдържание в нея по такъв начин, че да можете да привлечете всички видове потребители. Предприемете различни стратегии за привличане на потребителите чрез провеждане на игри, викторини, състезания, конкурси и др. Такъв подход определено ще внуши на потребителите, че Вашият профил в социалната мрежа е интересен и поддържан и в никакъв случай скучен.



За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.