ПроСтудио създаде Travel Studio

08.07.2011 г.


Още по темата:
За Travel Studio | Карта на сайта | Контакти | Партньори


Целта на сайта Travel Studio е да презезентира
всички услуги и продукти на ПроСтудио, свързани с

  туристическия сектор  



Подробна информация за нашите услуги:


За да открие своето място в мрежата, един уеб сайт трябва да притежава, освен интересна за аудиторията информация и добър дизайн. Това е задължително условие, за да може да бъде открит, разгледан и не на последно място - запомнен от посетителите.
Уеб сайтът изгражда имиджа на компанията във виртуалното пространство, интернет потребителите неминуемо започват да свързват името на дадена фирма с визията на нейния сайт.

Банерът е форма на реклама, който се вгражда в сайт. Размерите на банера се определят в пиксели (px) и могат да бъдат статични и анимирани. Технологията на изработка може да бъде различна: GIF, JPG, Flash, HTML. Банерите съдържат линк, който най-често води към началната страница на сайта на компанията или към Промоционална страница, създадена специално за целта на кампанията.

White Label се използва от туристически агенции и туроператорски фирми в целият свят и е утвърден начин за разпространение на различни индивидуални и пакетни туристически услуги.
White Label,вграден в сайта на туристическа фирма позволява предлагане на много широк избор от услуги и оферти, без инвестиция в развитието на допълнителни технологии. Така агенцията има възможност да предложи на клиентите си значително по-богат избор от предложения.

Landing page представлява промоционална уеб страница, която акцентира върху нещо конкретно – промоция, презентация, определен продукт или услуга и др.


Автоматично доставяне на оферти и цени от външни системи, извършване на резервации

Системите за онлайн разплащане (познати сред банковите среди още като виртуален ПОС терминал) стават все по разпростарнени в световен и у нас мащаб благодарение на инернет революцията.

Усилията, които се влагат в SEO оптимизация, водят до дълготрайно подобряване присъствието на един сайт сред т.нар „органични“ резултати при търсене
поради което SEO оптимизацията се счита за най-качествената инвестиция във Вашия сайт. Тя се разделя на: On- page и Off- page оптимизация.

Когато предстои изработване на Вашият сайт, първото, което трябва да направите е да помислите какъв домейн би подхождал на дейността и целите ви. Това може да бъде името на Вашата фирма, името на търговската марка, под което продавате Вашиете продукти или услуги.

Интернет рекламата се превръща в една от основните възможности за популяризиране на фирми. Търсачките са най-масовия начин за намиране на уеб сайтове. Ние можем да разработим и проведем рекламни кампании за популяризиране на фирмения Ви сайт. Така ще спечелите повече продажби, по-масова познаваемост на Вашата марка/продукт/услуга.

За да направите сайта си по-привлекателен за посетителите добавете любопитни текстове и статии с уникално съдържание, които да дават допълнителна информация за вашата дейност.

Електронни пощенски кутии към домейна на Вашия сайт

За да бъде Вашият уеб сайт онлайн и винаги достъпен, той трябва да бъде качен на сървър.

Предлагаме Ви цялостна абонаментна поддръжка на Вашия туристически уеб сайт.


Подробна информация за нашите продукти:


Основни ценови пакети за избработка на сайт


Портфолио - разгледайте нашите проекти:
  • Други - имиджови банери, флаери, картички, бланки, календари, карета за списания, клиентски карти, ваучери, покани, карти за подарък, е-mail темплейти


Пълен списък с нашите клиенти


Новини и полезна информация



За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.