Уеб сайт за хотели

22.09.2012 г.
Представяме ви пакети за изработка на уеб сайт за хотел с административен контролен панел, с помощта на който сайта може да се редактира и обновява.
Пакетите са подходящи за изработване на сайтове за: хотели и комплекси, еко селища, хижи, мотели, почивни станции, къмпинги, СПА центрове, хостели, вили, къщи за гости, бунгала.

Освен ценови таблици по сезони различните видове настаняване и начин на изранване, HotelAdmin поддържа възможността за добавяне на специални пакети, Last Minute оферти.

Посетителя може да резервира онлайн, според желани от него параметри:
  • дата на настаняване
  • дата на напускане
  • вид стая
  • база на изхранване
  • брой възрастни
  • брой деца

Възможност за избор на допълнителни услуги към калкулираната цена за настаняване. Крайната цена може да се заплати онлайн.




Предлагаме 3 основни пакета за изработка на Специализиран уеб сайт за хотел:
Опциите, включени в 3-те пакета са ориентировъчни. Те са селектирани на база на нашия опит в изработването на сайтове в туристическия бранш и на база на търсенето от нашите клиенти. Направени са за ваше улеснение.

Ако не виждате опциите, които са необходими за вашия сайт може да ни изпратите запитване, или да се свържете с нас на посочените телефони. Ако разполагате със спецификация, правена от консултантска фирма може да ни я изпратите на е-mail: info@prostudio.bg. В рамките на няколко дни (в зависимост от сложността на проекта) ще ви бъде изпратена конкретна ценова оферта, както и подробна спецификация за всяка опция.

Към всеки от пакетите могат да бъдат добавяни допълнителни опции, или да бъдат премахвани. Ако не разбирате някоя от опциите - моля, обадете ни се.

Пакетните предложения за уеб сайт може да разгледате тук.