Albatros Tours
Albatros Tours
Начало » Albatros Tours
Albatros Tours


Още по темата:
Виж всички оператори в Travel B2B | За Travel B2B | Travel B2B за туристически агент | Travel B2B за туристически оператор | Травел B2B за хотел | Централен админ | XML интеграция |

Travel B2B оператор: Albatros Tours

 Albatros Tours 
www.albatrostours.net

Информация за туроператора:

Албатрос турс е на туристическия пазар в България от 13 години. На 8 март 2000 год. открива офис в Петрич като туристически агент и първата частна туристическа агенция в южния град. През февруари 2010 пренася дейността си и в София, а от 21 февруари 2012 Албатрос турс е и с лиценз на туроператор.
Дестинациите, в които агенцията специализира са на Балканите, като традиционно и най - детайлно представя всяко кътче от Гърция.  Основен продукт в Гърция, добил известност през последните две години в България е Йонийските острови, които агенцията разработва за първи път и заедно с "Асея - Ема " ООД още през 2007 година.
Йонийските острови са представени в началото като програма - Йонийско крайбрежие с настаняване до Парга и круиз до Йонийски острови - екскурзии и почивки. Следващата ни програма от вече две години в посока Йонийски острови - е остров Лефкада с настаняване на самия остров и преимуществено в световно известния курорт Василики и обиколка на остров Кефалония.
Предстои да представим през 2014 и нова програма, която вече е готова, с акцент остров Кефалония и настаняване в хотели на остров Кефалония в съчетание с круизи до съседни острови: остров Закинтос и остров Итака.
Не по-малко популярен наш продукт от две години е и т.нар от нас програма: Самуилова България в  Северозападна Гърция с настаняване в спа курорт Лутраки Позар и Кастория с островът "Св.Ахил" - островът на Самуил.
Предстои през 2014 представянето на нов наш продукт в тази посока, а именно България от времето на славните царе Борис и Самуил, обединяваща Северозападна Гърция и Южна Албания в един маршрут. 
Традиционни наши продукти в традиционни хотели за Нова година са: посрещане на нова година в Струмица и Спа хотел "Сириус" - 4*; Нова година в Турция на Дарданелите в хотел "Акол" 4* с Асос и Троя; Нова година в Лептокария в хотел "Great Alexandros" със самобитния Стари Панталеймон и Метеора; Нова година в спа Лутраки Позар в хотел "Четири сезона" с Кастория; Нова година в Кавала и хотел "Галакси" 4* и задължително в панорамния ресторант новогодишна вечер, а не в залата на мецанина; Нова година в Белград в хотел "Палас" 4* в топ центъра на Стария Белград и новогодишна вечер в самия хотел в панорамния ресторант с посещение на Сремски Карловци и Нови сад.

» повече информация за Albatros ToursВиж всички доставчици в Travel B2B


  За агенти на Albatros Tours  
Абонирай се и получавай офертите на Albatros Tours в твоя сайт»
 За туроператори 
Стани доставчик на оферти в Travel B2B »За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.