Mondel Travel
Mondel Travel
Начало » Mondel Travel
Mondel Travel


Още по темата:
Виж всички оператори в Travel B2B | За Travel B2B | Travel B2B за туристически агент | Travel B2B за туристически оператор | Травел B2B за хотел | Централен админ | XML интеграция |

Travel B2B оператор: Mondel Travel

 Mondel Travel 
www.mondel-travel.com

Информация за туроператора:


„ТА Мондел Травел“ ООД се занимава с организиране на самолетни и автобусни екскурзии в и извън страната, като акцентът на дейността на фирмата са европейски дестинации както за възрастни, така и за ученици. Предлаганите програми са разнообразни и включват различни градове и държави. Фирмата се гордее и с високо ниво на екскурзоводското обслужване, добро хотелско настаняване по предлаганите маршрути и перфектна организация. Мондел организира и екскурзии, които съчетават самолетно и автобусно пътуване. При този тип екскурзии, клиентите ни пътуват със самолет до даден европейски град, където се приобщават към автобусна група, пътуваща по същата програма.
„ТА Мондел Травел“ ООД организира и индивидуални екскурзии съобразени с изискванията и желанията и на най- взискателните ни клиенти. Пакетите които предлагаме на индивидуалните си клиенти могат да включват – хотелско настаняване, екскурзоводско обслужване, самолетни билети и различни видове резервации за музей и различни мероприятия.
„ТА Мондел Травел“ ООД предлага и на своите клиенти и разнообразни круизни пътувания в Тихия, Индийския Океан и Средиземно море.
Нашата агенция е специализирана и в провеждането на симпозиуми, конгреси, семинари и пътувания с цел обучение както в страната така и в чужбина.
От дълги години Мондел Травел специализира и в провеждане на ученически екскурзии.
За нас е удоволствие да работим за своите клиенти, и връзката с тях винаги е от първостепенно значение. Това ни помага да подобряваме постоянно качеството на предлаганите услуги и създаваме продукти, които отговарят на желанията на нашите туристи.

» повече информация за Mondel TravelВиж всички доставчици в Travel B2B


  За агенти на Mondel Travel  
Абонирай се и получавай офертите на Mondel Travel в твоя сайт»
 За туроператори 
Стани доставчик на оферти в Travel B2B »