Odans Travel
Odans Travel
Начало » Odans Travel
Odans Travel
facebook    


Още по темата:
Виж всички оператори в Travel B2B | За Travel B2B | Travel B2B за туристически агент | Travel B2B за туристически оператор | Травел B2B за хотел | Централен админ | XML интеграция |

Travel B2B оператор: Odans Travel

 Odans Travel 
www.odans-travel.com

Информация за туроператора:


Оданс Tравел е туроператор от 1993г., притежава Удостоверение за регистрация за N 05377 и има сключен Договор по чл.42 от Закона за туризма с ЗПАД "Армеец".

Какъв е обликът на Оданс Tравел като туроператор и според какви принципи създаваме нашите туристически програми:

Концепция за маршрут, който не изморява туристите.

Балансирана туристическа програма, в която има време за посещение на туристически обекти, свободно време, време за обяд и вечеря и време за почивка.

Екскурзии без нощен преход - Оданс травел е първата и засега единствената туристическа агенция в България, която организира само екскурзии без нощни пътувания.

Удобство и комфорт по време на пътуването - Ние пътуваме със собствени автобуси, като по този начин осигуряваме по - висока степен на сигурност и комфорт за нашите туристи, тъй като контролът на превозните средства е наша отговорност. Винаги се стремим да предложим добри хотели с добро разположение и по този начин да осигурим оптимално отношение цена-качество.

Традиция и професионализъм - Освен управителите, е екипа на Оданс травел има служители и шофьори, които вече 17 години работят във фирмата. Наши бизнес партньори са водещи световни компании: Intercars International, Eurolines, Kompass, Grand Circle Tours, Panorama Tours и други.

» повече информация за Odans TravelВиж всички доставчици в Travel B2B


  За агенти на Odans Travel  
Абонирай се и получавай офертите на Odans Travel в твоя сайт»
 За туроператори 
Стани доставчик на оферти в Travel B2B »За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.