Orma Travel
Orma Travel
Начало » Orma Travel
Orma Travel
facebook    


Още по темата:
Виж всички оператори в Travel B2B | За Travel B2B | Travel B2B за туристически агент | Travel B2B за туристически оператор | Травел B2B за хотел | Централен админ | XML интеграция | xLabels на Apollo

Travel B2B оператор: Orma Travel

 Orma Travel 
www.ormatravel.com

Информация за туроператора:

Туристическа агенция "ОРМА - ТРАВЕЛ" е регистрирана с турагентски лиценз No 05746 и туроператорски лиценз No РКК 015926.
Създадена е от опитни специалисти с дългогодишен опит в сферата на туризма и целта ни е да предложим високо качество от услуги на достъпна цена.
От май 2007г. Орма Травел е единствения оторизиран представител на Авиокомпания ЕВА ЕР за българския, румънския и македонския пазар. А контактите които придобиваме с различни авиокомпании и туроператори, допринасят да предлагаме включително и нетрадиционни дестинации и уникални туристически продукти за нашия пазар на атрактивни цени.
За улеснение на клиентите изготвяме и различни туристически пакети по индивидиални изисквания, спрямо тяхните нужди, предлагаме и продажба само на самолетни билети, трансфери, медицински застраховки и др. Разполагаме с няколко резервационни системи за хотелски настанявания в над 100 000 хотела в цял свят. Предостявяме дежурни телефони с 24 часово обслужване.
За корпоративните ни клиенти предлагаме организиране на всякакъв вид фирмени мероприятия - семинари, обучения, презентации, включително и сключване на корпоративни договори за облужване, с които Вие може да получите отстъпка, като по този начин ще минимизирате вашите разходи. Нашата цел е да задоволим и най-претенциозня вкус. На нас можете да разчитате за бизнес- и конгресен туризъм, балнео- и СПА отдих, еко- и ловен туризъм и още много други.

Благодарим на всички, които ни се довериха през годините и се надяваме да удовлетворим и още много нови и доволни клиенти.

С пожелания за успешна съвместна работа

Екипът на "ОРМА-ТРАВЕЛ"

» повече информация за Orma TravelВиж всички доставчици в Travel B2B


  За агенти на Orma Travel 
Абонирай се и получавай офертите на Orma Travel в твоя сайт»
 За туроператори 
Стани доставчик на оферти в Travel B2B »За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.