Solvex
Solvex
Начало » Solvex
Solvex
facebook    


Още по темата:
Виж всички оператори в Travel B2B | За Travel B2B | Travel B2B за туристически агент | Travel B2B за туристически оператор | Травел B2B за хотел | Централен админ | XML интеграция | xLabels на Solvex

Travel B2B оператор: Solvex

 Solvex 
www.solvex.bg
В състава на Solvex към момента влизат 11 международни компании, които осигуряват изпращането на туристи зад граница и осъществяват обслужването им на място.

Информация за туроператора:

Туристическа агенция Солвекс е лицензиран туроператор и туристически агент. Създадена преди 15 години, днес туристическа агенция Солвекс е една от водещите фирми, предлагащи туристически услуги и продукти на българския и руския пазар. Агенцията е част от туристически холдинг със самостоятелни офиси в Русия, в Украйна, в Белорусия, в Македония. В България туристическа агенция Солвекс има централен офис в София, регионални офиси във Варна, Бургас и Пловдив, както и сезонни представители във всички големи зимни и летни курорти. ТА Солвекс е член на БАТА, Българската Туристическа Камара, IATA.
Туристическа агенция Солвекс предлага на своите клиенти висококачествени туристически продукти и обслужване в следните направления:
Хотелско настаняване в България - резервации в хотели на море, на планина, Спа хотели, градски хотели, еко и селски хотели.
Хотелско настаняване в чужбина – резервации в хотели в Гърция, Австрия, Италия.
Организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина – празнични и уикенд пакети в България, почивки на море и ваканции в Гърция, Египет, Турция, Испания, Тунис, самолетни и автобусни екскурзии в Испания, Италия, Русия, Франция и много други страни.
Продажба на самолетни билети за цял свят.
Чартърни програми – предлага собствени чартърни полети до Москва, Санкт Петербург, Киев и Минск.
Медицински застраховки за пътувания в чужбина.
Организиране на бизнес мероприятия и пътувания, семинари, конгресен туризъм.
Доказаните във времето предимства на туристическа агенция Солвекс са бързото обслужване, коректност, максимална ефективност и атрактивни цени. Опитът и професионализмът на нашия екип от квалифицирани служители допринася за правилния избор на туристически продукт, отговарящ на изискванията и предпочитания на всеки един клиент.
Надяваме се включената на нашата уеб страница информация да Ви помогне бързо да намерите търсеното от Вас пътуване, почивка или екскурзия в България или чужбина.

» повече информация за SolvexВиж всички доставчици в Travel B2B


  За агенти на Solvex  
Абонирай се и получавай офертите на Solvex в твоя сайт»
 За туроператори 
Стани доставчик на оферти в Travel B2B »За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.