Блог

Бизнесът не остава равнодушен към промените. Фирми, които генерират голяма част от продажбите си онлайн, предприемат стъпки към изграждане на мобилна версия на техния сайт.
Прочети повече
Остарял, неинтуитивен и непрофесионален сайт може сериозно да навреди на вашия онлайн имидж и е добра причина да предприемете редизайн.
Прочети повече
Идеята за създаването на мобилна версия на Вашия сайт вече не е каприз, а доказана необходимост. Запознайте се с предимствата за Вашите потребители и Вашия бизнес
Прочети повече
Забелязали ли сте тенденцията, че все по-често клиентите ви предпочитат употребата на банкова карта като средство за разплащане? А вашият офис не разполага с терминално устройство. Но дори и да има, как ще реализирате продажба от разстояние, ако клиентът ви не присъства физически в офиса или пък иска да заплати от чужбина?
Прочети повече
Ерата на мобилната търговия вече е настъпила. Вашият бизнес трябва да промени и адаптира спрямо новите тенденции.
Прочети повече
Динамичният сайт притежава собствена база данни и система за администриране на съдържанието (CMS идва от английското "Content Management system").
Прочети повече
Колебаете се дали да се насочите към responsive дизайн. Запознайте се със следните акценти, които да обмислите, преди да направите избор
Прочети повече
Кратко описание на често срещани елементи при оформянето на визията на мобилна версия на сайт
Прочети повече
Със сигурност ви се е случвало да попаднете на такъв тип сайтове. Най-често съдържанието е разположено върху светъл фон (понякога дори бял). Бутоните са достатъчно уголемени, за да създадат удобство при клик с върха на пръста.
Прочети повече
Кое провокира потребителите доброволно да разпространяват дадена информация?
Прочети повече
След като сте проучили възможностите на афилиейт програмите и успешно сте включили вашия сайт като член на афилиейт мрежа, има няколко лесни за спазване стъпки, които можете да следвате като афилиейт агент.
Прочети повече
Идеи как можете да направите вашата Facebook страница да изпъкне пред останалите...
Прочети повече