Решения за Хотели - Продажба на допълнителни услуги
Решения за Хотели - Продажба на допълнителни услуги
Начало » Решения за Хотели
Решения за Хотели - Продажба на допълнителни услуги
facebook    
Продажба на допълнителни услугиХотелите, които са инвестирали време и усилия в разработване на списък от допълнителни продукти/ услугии и периодично обучават персонала на успешни техники на предплагането им на госта, се радват на повече приходи и доволни от престоя клиенти.

Ако клиентът позвъни или изпрати email, екипът от резервационния отдел/ рецепция ще се постарае да дефинира към кой тип гости принадлежи и да го запознае с възможностите да се възползва от допълнителни услуги (някои от тях безплатни, други - с опция да се възползва срещу разумна/ промоционална стойност)

В случай, че използвате онлайн резервационен модул, можете да прибавите допълнителните услуги като стъпка от процеса на онлайн резервация. Алтернативен подход е да визуализирате допълнителните услуги към модула за Проверка на резервация. В този случай, след като гостът е получил потвърждение на резервацията, може да получи персонализирани предложения за един незабравим престой на територията на даден обект за настаняване.статии от нашия БЛОГ
Изпратете запитване
 
Име*: Тел.*: E-mail*:
 
Запитване*:
 
Защитен код *:
 
Въведете кода: