Е-решения в Туризма (част I)
Е-решения в Туризма (част I)
Начало » Е-решения в Туризма (част I)
Е-решения в Туризма (част I)
Ще Ви очакваме на щанда на Travel B2B по време на 34-та Международна туристическа борса Holiday & Spa Expo (гр. София, 15-17 февруари 2017) Схема с изложбени площи, Зала 1

1. Мобилна версия на сайт
Статистиката потвърждава един очевиден факт - търсенето на информация през мобилни устройства значително надвишава това, което се реализира чрез настолни компютри. Как поведението на потребителите, които предпочитат да използват мобилни устройства, се отразява на дейността на фирмите, които са ангажирани в туристическата индустрия? Отговорът е повече от задоволителен: ръст в броя на резервации, които са генерирани през мобиленн телефон. Но за да превърнете потребители от такива, които разглеждат, в такива които резервират, необходимо условие е да им осигурите мобилна версия на вашия сайт с характерните за този формат удобства.

Разгледайте тук: ПРОМО пакет за изработка на мобилна версия на сайт - Пакет START

Наличието на мобилна версия на вашия сайт днес не е каприз, а необходимост, за да бъдете адекватни към новите тенденции във все по-дигитализиращия се пазар на туристически продукти и услуги. Ако все още нямате такава, то рискувате част от трафика от потенциални клиенти да се насочи към мобилните сайтове на ваши преки конкуренти.

Допълнителна информация:
Мобилна версия за Вашия сайт
Необходима ли е мобилна версия за Вашия сайт?
13 причини да имате мобилен сайт
Responsive дизайн или отделна мобилна версия на сайта

2. Търсачка калулатор
Разгледайте тук: Интегриране на калкулатор за туристически услуги

Потокът от информация, достъпна и актуална, оформя нов профил на съвременния потребител на стоки/услуги. Той сам ще проучи желаната дестинация, сърфирайки из богатото съдържание в интернет. Допълнително мнение ще потърси от близкото обкръжение - семейство, приятели, колеги. Не е за пренебрегване влиянието и на социалните мрежи.

На фокус: Потребителят от ново поколение

Освен че отделя време за проучване, потребителят умее и сам да калкулира предстоящата ваканция или служебно пътуване. Тук е важният момент да предвидите подходящ инструмент за резервации, който да бъде захранен с постоянен и актуален източник на данни (напр. XML интеграция). Търсачката-калкулатор извежда полета, които позволяват потребителят сам да задава желаните параметри - дати, транспорт, видове настаняване, дестинации и др.

Допълнителна информация:
Е-решения в Туризма (част II)
Е-решения в Туризма (част III)
Reservation Check
Централен админ

За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас