Diva Holidays
Diva Holidays
Начало » Diva Holidays
Diva Holidays
facebook    


Още по темата:
Виж всички оператори в Travel B2B | За Travel B2B | Travel B2B за туристически агент | Travel B2B за туристически оператор | Травел B2B за хотел | Централен админ | XML интеграция |

Travel B2B оператор: Diva Holidays

 Diva Holidays 
www.divaholidays-bg.com

Информация за туроператора:

Дива Холидейз - предлагаме най-добрите оферти на българските и световни туроператори и сме надежден партньор на редица транспортни компании, хотелски и ресторантьорски вериги.

Нашите клиенти могат да намерят при нас богат асортимент от почивки със собствен транспорт в България, Гърция – континентална и островна, Турция, Испания, Хърватска, Италия и други. Предлагаме и организираме екскурзионни и обиколни турове с автобус в редица държави в Европа - Гърция, Румъния, Италия, Испания, Франция, Чехия, Унгария, Англия. Самолетните и чартърни програми са целогодишни и се осъществяват в страни като Израел, Египет, Турция, Тунис, Испания.
Основна част в дейността на нашата компания е и организирането на тиймбилдинги, конференции, семинари, симпозиуми, както с международно участие, така и с местно.

Транспортните услуги заемат важно място в нашия асортимент. Предлагаме на нашите клиенти от България и чужбина рент-а-кар при изгодни условия, трансфери летище-хотел с професионални шофьори.

С професионализма и индивидуалното отношение към всеки клиент ние печелим доверието, приятелството и постоянството му.
Опитът ни показва, че клиенти ползвали веднъж услугите ни, отново се обръщат към нас, независимо дали за да помогнем в избора и организирането на почивка, екскурзия, самолетен билет или мероприятие.

Нашите клиенти са не само от цяла България, но и от цял свят. Вие получавате документите за пътуването си в електронен вид, което улеснява целия процес по подготовката му, пести Вашето време и средства.

Наш основен принцип е гъвкавата политика и нестандартните решения за всеки клиент.

» повече информация за Diva HolidaysВиж всички доставчици в Travel B2B


  За агенти на Diva Holidays  
Абонирай се и получавай офертите на Diva Holidays в твоя сайт»
 За туроператори 
Стани доставчик на оферти в Travel B2B »За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.