King Travel
King Travel
Начало » King Travel
King Travel
facebook    


Още по темата:
Виж всички оператори в Travel B2B | За Travel B2B | Travel B2B за туристически агент | Travel B2B за туристически оператор | Травел B2B за хотел | Централен админ | XML интеграция |

Travel B2B оператор: King Travel

 King Travel 
www.kingtravel.bg

Информация за туроператора:


КИНГ ТРАВЕЛ ООД - ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ПРИ ПЪТУВАНЕ

Кинг Травел ООД е утвърдена туристическа компания, с вътрешен, входящ и изходящ туризъм като основен бизнес. Като регистриран туроператор и агент можете да бъдете сигурни, че Вашата почивка е в сигурни ръце.

В началото, чрез професионалния подход на нашия екип, Кинг Травел успя да се превърне в основен партньор на много фирми от Европа и Азия. В последствие компанията натрупа добра репутация, което ни позволи да придобием конкурентност.

Компетентността на екипа , надеждност и най-добри цени правят Кинг Травел предпочитан партнъор за индивидуални и фирмени клиенти, туроператори и организацията на групови мероприятия

Ние сме туристическа компания предлагаща широк спектър от услуги в областта на туризма. Специализирани сме в осигуряването на изгодни почивки и отлично обслужване на клиентите. Можете да се доверите на нас, за да ви предпложим широка гама от възможности за пътуване на достъпни цени. Изберете нашите „All Inclusive“ туристически пакети и „last minute“ оферти , луксозни уикенди, ски почивки, круизи, спа и уелнес почивки и много други интересни предложения.

Развитието на технологиите е приоритет за нас затова нашият софтуер е в крак с последните новости в резервационните и онлайн резервационни системи. Нашата резервационна система ни позволява да се свържем със софтуера на всяка една резервацинна система чрез API. Това дава възможност на клиентите ни за по-ефективен и лесно достъпен начин да закупят онлайн продуктите на Кинг Травел, както и услугите на нашите партньори.

» повече информация за King TravelВиж всички доставчици в Travel B2B


  За агенти на King Travel  
Абонирай се и получавай офертите на King Travel в твоя сайт»
 За туроператори 
Стани доставчик на оферти в Travel B2B »