За Travel Admin
За Travel Admin
Начало » За Travel Admin
За Travel Admin
За Travel Admin


Още по темата
Какво е динамичен сайт?В туристическият бранш е много важно в кратък срок офертите да достигнат до максимален брой хора! Ние Ви предлагаме решение - внедряване на административен панел Travel Admin към Вашия Туристически уеб сайт.

Получавате:
» Възможност за редактиране на Вашият уеб сайт с помощта на административния панел TravelAdmin - бързо, лесно и напълно безплатно да добавяте и редактирате неограничен брой оферти. Всички оферти поддържат различни дати (периоди) и цени, както и неограничен брой снимки и хотели към програмата.
» Подробно представяне на Вашите актуални оферти
» Възможност за осъществяване на запитвания или резервации

Възползвайте се от нашите предложения за изработка на ТУРИСТИЧЕСКИ САЙТ с TravelAdmin – Вашето ОНЛАЙН ПРИСЪСТВИЕ В ИНТЕРНЕТ!

С над 300 успешни проекта зад гърба си, сме се специализирали в изработването на професионални туристически сайтове. Работим за Вас, в посока за намиране на оптимални решения!

Можем да изготвим индивидуална оферта според Вашите нужди, както и демонстрация на TravelAdmin.При въпроси, свързани с техническата реализация на услугата, може да се обръщате към нас на e-mail: info@prostudio.bg или на телефон 0895 040 353.За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.