За Central Admin
За Central Admin
Начало » За Central Admin
За Central Admin
Какво представлява Central Admin?


Още по темата:
Доставчици в Central Admin | Central Admin за туристически агент | Central Admin за туристически оператор | Централен АдминДистрибуция (доставка) на оферти от туроператори и хотели до вашия сайт. Бърз и лесен достъп до голям обем от оферти, автоматично обновяване на оферти.

Travel Studio е специализирана в предлагането на софтуерни решения в сферата на туризма.

Central Admin е платформа дистрибуция на туристически услуги, собственост на фирма Простудио ЕООД.
Платформата поддържа голям брой туристически приложения, системи и сайтове, а съдържанието поддържано от Central Admin включва:
  • Екскурзии и почивки
  • Хотелско настаняване


Също така Central Admin предлага софтуерни решения в областта на туризма, както и интеграция с други платформи и системи посредством XML API/Webservices. Някои от най-разпространените продукти на фирмата, които са напълно съвместими и интегрирани с платформата са:Central Admin предлага на своите клиенти и интеграция в дистрибуторска мрежа за туристически услуги, която позволява всеки участник да продава и рекламира продуктите на всеки агент.

Платформата Central Admin е 100% Българско производство, като всички технологии и услуги се поддържат от фирма ПроСтудио ЕООД.

Услугите на Central Admin са предназначени за туристически агенции, туроператори и хотелиери.

Мисията ни е да доставяме B2B интеграция в туризма на възможно най-широка мрежа от участници при максимално изгодни условия и най-високо качество.За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.