Поддръжка, хостинг, домейн, SSL сертификат

Регистрация на домейн

Регистрация на домейн


Още по темата:
Избор на домейн | Какво е домейн?Когато предстои изработване на Вашият сайт, първото, което трябва да направите е да помислите какъв домейн би подхождал на дейността и целите ви. Това може да бъде името на Вашата фирма, името на търговската марка, под което продавате Вашиете продукти или услуги.

Избор на домейн на фирмен сайт
Сайтът на вашата фирма работи върху цялостния облик на дейността, той изгражда реноме в интернет пространството и затова е много важно да имате не само добра позиция в търсачките, но и запомнящо се име.

В такива случаи един от най-добрите варианти при избор на домейн е той да съвпада с името на фирмата. Така вашите клиенти лесно ще ви откриват, а новите посетители ще ви идентифицират. Ето един пример с нашия случай: наименованието на фирмата е ПроСтудио, а домейнът prostudio.bg.

Друг вариант е домейнът да бъде свързан с дейността на фирмата. Ако например, предлагате машини под наем, можете да се спрете на домейн mashinipodnaem.bg (или .com, .info и др.). Изборът на този тип домейн гарантирана по-добри позиции в търсачките, но недостатъкът му е, че трудно се идентифицира сред подобни на него.Регистрация на нов домейн: ако все още нямате регистриран домейн, трябва да решите, какво име на домейн бихте искали да регистрирате. Следва проверка, дали името, което сте избрали е свободно.
За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.