Графичен дизайн

Графичен дизайн - услуги

Още по темата:
От какво се определя графичният дизайн на сайта? | Пакети за изработка на туристически сайт | Разгледайте нашето портфолио


Интернет дава възможност на всяка фирма и компания да представи себе си пред голяма аудитория. Създаването на уеб сайт е голям канал за развитие на вашия бизнес, създаването на доверие в клиентите е голяма възможност за откриване на нови пазари. Затова е толкова важно каква ще бъде визията на сайта.


Проектиране на уникален графичен дизайн
Вашият сайт представлява вашия бизнес в интернет. За да се привлекат посетители към уеб сайта, той определено има нужда от професионален уеб дизайн. В много от случаите добрият дизайн на сайта изиграва ключова роля за това вашия сайт да се запомни, да се бъде лесно разпознаваем, и дори да се препоръчва от клиент на клиент.

Обърнете внимание на:
1 - Стилът на сайта трябва да е консистентен с установената корпоративна идентичност на фирмата.

2 - Графичния дизайн трябва да е подчинен на целта на сайта и съобразен с аудиторията, която ще го посещава най-често. Много е важно визията на сайта да поражда положителни емоции у потребителите.

3 - Цветовете на сайта трябва да са внимателно съобразени.
Определни цветове могат да бъдат използвани за внушение на определено настроение у посетителите или за привличане на вниманието върху определени елементи. Всеки цвят има различни значения и затова хората проявяват различни реакции към различните цветове.

4 - Навигацията в сайта трябва да е добре организирана, посетителите лесно да могат да се ориентират в сайта и бързо да достигат до търсената от тях информация. Препоръчително е навигационните елементи да са разположени по еднакъв начин на всяка страница в сайта.

5 - Спазване на уеб стандартите - дизайнът на сайта трябва да съответства с Интернет стандартите и добрите практики. Потребителите имат определени очаквания за това къде могат да бъдат общи елементи на сайта, като логото, навигационните елементи и т.н. Ако елементът е на правилното място, сайтът става по-лесен за използване, вследствие на което общия брой на импресиите нараства.

6 - Началната страница на сайта - това, върху което трябва да се обърне най-голямо внимание, защото това е страницата, за първаначален ориентир на посетителите. Заглавната страница на всеки сайт обикновено е и с най-голяма посещаемост.
Дизайна на тази страница трябва да помогне на потребителите с лекота да разберат за какво е сайта и какви действия биха могли да извършат на него. Графичното оформление на началната страница създава първото впечатление на потребителя, правилното й проектиране е много важно.

7 - Последователност в стилът на дизайна - различните страници и различните елементите в тях трябва да са консистентни и да следват стила на визията на сайта.

8 - Подходящи и хващащи окото снимки и изображения. Препоръчително е снимките да бъдат закупувани.

9 - Добре разработени графики, които призовават към действие - резервация или покупка на вашия продукт.

10 - Грабващи заглавия, полезно и интересно съдържание и честата му актуализация.

Уеб сайтът трябва да привлича внимание и да създава добро впечатление. Професионално разработената визия и лесната използваемост спомагат вашия уеб сайт да ангажира посетителите, което от своя страна насърчава ефективността и увеличава процента на продажбите.

още по темата:Редизайн на сайт
С развитието на интернет услугите, тенденциите в дизайна също търпят множество промени и непрестанно усъвършенстване. За сайтове, които вече имат своето място в мрежата е важно да следят тенденциите в развитието на дизайна, за да поддържат нужното ниво и да усъвършенстват визията си. Така сайтът ще запази своята индивидуалност, но ще изглежда достатъчно модерен и съвременен, за да създава представата, че е обгрижван и държи да запази позициите и почитателите си.

още по темата:


Създаване на отделни елементи
Цялостната визия на сайта се състои от отделни елементи, които могат да бъдат усъвършенствани самостоятелно, както и да бъдат добавяни впоследствие. Създаването на допълнителни карета с цел развиване идеята и функционалностите на сайта. При тях основно изискване е да бъдат съобразени с цялостния стил на сайта.


Изработка и графичен дизайн на рекламни банери
Като част от рекламата те трябва да бъдат достатъчно привлекателни, за да предизвикват интереса на посетителите.
Банерът е форма на реклама, който се вгражда в сайт. Размерите на банера се определят в пиксели (px) и могат да бъдат статични и анимирани. Технологията на изработка може да бъде различна: GIF, JPG, Flash, HTML. Банерите съдържат линк, който най-често води към началната страница на сайта на компанията или към Промоционална страница, създадена специално за целта на кампанията.За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.