Какво е динамичен сайт
Какво е динамичен сайт
Начало » Какво е динамичен сайт?
Какво е динамичен сайт
facebook    
Свържете се с нашия екип на тел: 02 980 18 30 или 0899 936 282
Заповядайте на среща в нашия офис с адрес: гр.София 1000, ул Гладстон 32, офис 6А

Динамичен сайт


Още по темата
Динамичен туристически сайт с административен контролен панел TravelAdmin
Ценови пакети за изработка на динамичен туристически сайт


Динамичният сайт притежава собствена база данни и система за администриране на съдържанието (CMS идва от английското "Content Management system" - "система за управление на съдържанието").

Това предполага, че собственика на сайта (или обучено лице от екипа), след като бъде обучен от професионалист, ще може сам да актуализира, подменя и допълва информацията.

За да се администрира подобен сайт не са необходими познания по HTML или CSS, тъй като дейността по актуализиране на съдържанието е максимално опростена.Изграждането на административен панел улеснява работата по сайта, като го прави достатъчно лесно манипулируем, за да отговаря на изискванията за изграждане на туристически сайт, в които се изисква непрекъсната актуализация. На практика, динамичният сайт може да притежава неограничен брой страници, тъй като те се създават по шаблон.

Динамичният сайт може да притежава много и повече функции, в сравнение със статичния, например: сравняване и филтриране по даден признак на продукти, търсене, калкулиране и др.

Друга положителна черта на динамичните сайтове е, че поддръжката им е значително по-евтина в сравнение с тази на статичните, тъй като не се налага изработването на цели страници при нанасяне на корекции и допълване на съдържанието, както е при вторите.

Кога е необходим динамичен сайт?
  • Когато е необходимо непрекъснато актуализиране на информацията в сайта
  • Когато броя на страниците е над 20
  • Когато сайтът е онлайн магазин
  • Когато създавате туристически сайт или портал
  • Когато създавате сайт, през който може да се извършва резервация
  • Когато е необходимо пресмятане, отброяване и/или регистрация от страниците на сайта