Email темплейт - отзиви/ проучване
Email темплейт - отзиви/ проучване
Начало » Email темплейт - отзиви/ проучване
Email темплейт - отзиви/ проучване
facebook    
Свържете се с нашия екип на тел: 02 980 18 30 или 0899 936 282
Заповядайте на среща в нашия офис с адрес: гр.София 1000, ул Гладстон 32, офис 6А

Промо пакет СТАРТ за изработка на мобилни приложения за хотел
Промо пакет СТАНДАРТ за изработка на мобилни приложения за хотел
Контролен панел за изпращане на PUSH Известия

По време на престоя на гостите в хотела вие и вашия екип имате възможност да наблюдавате тяхното поведение и реакция към предлагания продукт/ услуга. Как можете да превърнете един клиент в постоянен гост на вашия хотел? Като се отнесете към всеки един от тях персонално, с грижа към техните индивидуални нужди и желания.

Изпратете email темплейт за отзиви/ проучване мнението на клиента. По този начин давате възможност на вашия гост да сподели своите впечатления. Оформете съдържанието като анкета с опции за стандартни параметри, които са важни за поддържане или подобряване дейността на вашия хотел. Отделно, оставете свободно поле, в което гостът да изрази мнение в свободен текст.

Положителен или отрицателен, всеки отзив трябва да бъде взет под внимание. Ако е отрицателен, непременно се свържете отново с клиента и посочете какви действия планирате или какви мерки вече сте взели за решаването на посочения проблем. По този начин има вероятност гостът да не бъде изгубен и отново да ви посети.За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.Още по темата:

Oсновните елементи на email template

Промоционален email темплейт за хотел

Email темплейт за потвърждаване на хотелска резервация

Поздравителен email темплейт