Промоционална страница

Какво е промоционална страница

Изработка на промоционални страници - Landing Page


Още по темата:
Структура на Промоционалната страница | Разгледайте изработените от нас Промоционални страници в нашето портфолио.Landing page представлява промоционална уеб страница, която акцентира върху нещо конкретно – промоция, презентация, определен продукт или услуга и др.

Цел
Промоционалната страница е особено ефективен в случаите, в които се представя конкретен продукт или услуга, тъй като промоционалната страница дава възможност да се акцентира върху основното (описание на продукта/услугата, онагледяване със снимков материал, пълно описание на характеристики и цени), без да се разсейва вниманието на посетителите със странична информация.

Какво е Промоционална страница?
Целевата страница може да се използва като самостоятелна уеб страница със собствен домейн, това решение води до подобряване позициите на сайта в интернет търсачките. Но може да бъде създаден и като допълнение към сайта на фирмата, където да бъде публикувана конкретна информация:

Какво би могла да съдържа Промоционалната страница?
  • Туристическа програма / оферта (почивка, екскурзия, уикенд програма, круизно пътуване и т.н.) Пример »
  • Реклама на оферти с ценово намалениe (Ранни записвания, Last Minute) Пример »
  • допълнение към Вашия туристически сайт с промоционална страница-каталог на предлаганите оферти (например оферти Лято 2011). Пример »
  • Промотиране нов продукт или услуга Пример »
  • Промоционалната страница и нейната ефективна структура (цялата информация е на една страница) би могла да се използва и за официален уеб сайт на хотела. Пример »
  • Обявяване на специално събитие – игра с награди, благотворителна дейност
  • Предлагане на допълнителна услуга – абонамент за newsletter, талон за абонамент, талон за отстъпка

Промоционалната страница е важно звено от всяка успешна интернет кампания. Чрез акцентът поставен на Вашия сайт, потребителят получава по лесен и достъпен начин пълна информация за промотирания продукт / услуга. Затова е необходимо дизайнът да бъде така изработен, че да представи продукта / услугата по най-добрия начин.За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.