Условия за успех в туризма през 21 век

25.07.2011 г.
Компанията задължително трябва да има уебсайт.


Още по темата:
Функционалности, които са задължително условие за един успешен сайт | Графичен дизайн | SEO оптимизация на сайт
turisticheski-site-paketi


Един съвременен уеб сайт, от който задължително се нуждае Вашия бизнес играе важна роля за реализацията на Вашите продукти и услуги и цели да подобри в максимална степен обслужването на клиентите. Сайтът може да Ви помогне да достигнете нови и нови клиенти, които търсят вашите продукти, а и същевременно генерира приходи и добра печалба.

От изключително значение за Вашата фирма е да преразгледате напълно и да усъвършенствате своите планове и стратегии за уеб маркетинг.
  • Какви цели сте си поставили за съществуващият Ви в момента уеб сайт?
  • Достатъчно привлекателен ли е Вашият уеб сайт, за да привлече потенциалните Ви клиенти?
  • Има ли сайтът Ви възможност клиентите да пазаруват онлайн и това да ги улеснява максимално?
Ако се затруднявате да отговорите на въпросите по-горе, значи е настъпило времето за промяна на Вашите маркетингови стратегии, както и на вашия уеб сайт дизайн и функционалност.

1 - Обновяването на сайта - редизайн:
Ако вашият сайт е създаден преди години и не е обновен с най-новите тенденции, изглежда доста остарял и дори изоставен. Това може да създаде впечатление за непрофесионален подход както към сайта и неговата администрация, така и към обслужването на самите клиенти и представлява най-бързият начин да загубите посетителите си. Време ли е за редизайн на вашия сайт - вижте тук.

2 - Навигацията на сайта:
Изключително важен елемент! Периодичното добавяне на информация към Вашия сайт може да скрие важна информация, което може много да затрудни Вашите потенциални клиенти. Трансформирането на сайта може да Ви помогне да подредите навигацията на сайта систематично, което позволява на посетителите да намерят Вашата информация бързо и лесно.

3 - Най-новите технологии:
Технологиите се променят и развиват непрекъснато. Важно за Вас е да ги прилагате към Вашия сайт. Независимо дали сте технически грамотни или не, вие може да впечатлите Вашите потенциални клиенти като им демонстрирате Вашия актуален поглед върху новите технологии чрез Вашия сайт.

4 - Продажби:
Вашият уебсайт представлява вашия бизнес, а принцип на всеки бизнес е да генерира продажби. Сайт, който не е в състояние да генерира посещаемост определено няма да Ви донесе нови продажби, а това само може да Ви подскаже, че е време за редизайн и добавяне на нови функционалности във Вашия сайт.

5 -Оптимизация на уеб сайт:
В днешно време изключително актуална тема за един сайт е SEO оптимизацията. Причината е, че всеки желае да изгради добра позиция за своя сайт в резултатите, които генерират търсачките по ключова дума. За да се постигне подобна цел Вашия сайт трябва да е SEO оптимизиран, така че да се показва и в топ на резултатите от търсенето в големите търсачки, което от своя страна е пряко свързано с желанието Ви да продавате Вашите продукти и да генерирате приходи.

   WEB TIPS:   
  • Сайтът трябва да дава актуална информация, а промоционалните оферти да бъдат извеждани на видно място.
  • Ако сайтът разполага с голяма база данни от оферти, той трябва да има добра търсачка, която е много полезна за бързо намиране на търсената дестинация.
  • В сайта трябва да има повече снимки и подробна географска информация за дестинацията, която клиента желае да посети.
  • Компанията трябва да оптимизира присъствието си в интернет.
  • Туроператорът трябва да предлага все повече от услугите си онлайн.
  • Препоръчително е в сайта може да се сложат бутони към Facebook, специализирани сайтове за туризъм, както и полезна информация за клиентите - прогноза за времето, валутен калкулатор, валутни курсове, карта на света и др.



За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.