Polonia - нов доставчик в Central Admin

18.06.2024 г.
Polonia - нов доставчик в Central Admin

meridiani.bg

✔️TA “Полония БГ” ЕООД е основана през 2009 г., удостоврение за регистрация РК-01-6370.

🌍 Основен фокус на програмите са далечните и екзотични дестинации, както и организирани групови круизи. Групите са малки и бутикови, с не повече от 20 участника. Водачите са с богат опит по дестинациите и предлагат персонално отношение към всеки турист. Местните партньори на фирмата са с безупречна репутация и предоставят първокласно обслужване. За всички свои програми агенцията има запазени седалки в международните полети, както и в круизните компании.

🗺️ Традиционни са програмите по следните дестинации: Виетнам, Лаос, Камбоджа, Шри Ланка, Малдиви, Тайланд, Индонезия, Сингапур, Малайзия, Филипини, Непал, Бутан, Китай, Тибет, Тайван, Япония, Южна Корея, Мексико, Колумбия, Перу, Аржентина, Бразилия, Уругвай, Коста Рика, Панама, Кения, Танзания, ЮАР, Мавриций, Сейшели, Мадагаскар, Австралия, Нова Зеландия.

Портфолиото на компанията постоянно се увеличава с нови дестинации и актуализирани маршрути.Още по темата: Cental Admin за турагент | Списък с доставчици в Central Admin | За Central Admin |


За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.