Astral Holidays
Astral Holidays
Начало » Astral Holidays
Astral Holidays
facebook    


Още по темата:
Виж всички оператори в Travel B2B | За Travel B2B | Travel B2B за туристически агент | Travel B2B за туристически оператор | Травел B2B за хотел | Централен админ | XML интеграция | xLabels на Astral Holidays

Travel B2B оператор: Astral Holidays

 Astral Holidays 
www.astralholidays.bg

Информация за туроператора:

АСТРАЛ Холидейз е Акционерното Дружество е с почти 18-годишна история в туризма.
С удостоверение за регистрация за туроператор и агент №836 от 1995 г.
Нареждаме се сред водещите туристически компании в България, с 20 офиса, с над 130 професионалиста, с редица партьори в много страни по света.
Специализирани сме в чартърни програми, екзотични почивки и индивидуални хотелски резервации – www.astralholidays.bg.
Туристическата Интернет Резервационна Система за хотелско настаняване в България - www.tirs.bg и www.hotels-in-bulgaria.com.
Онлайн резервационна система за хотелско настаняване по цял свят - www.hotelsb2b.com
Имаме 5 IATA офиса за продажба на самолетни билети.
Извършваме транспортни услуги и предоставяме коли под наем чрез транспортната ни фирма АСТРАЛ Транстурс.
Представители сме на BCD Travel – световен лидер в корпоративните пътувания.
Притежаваме изградена, внедрена и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2008 (9001:2000) от TÜV NORD, Германия от 2006 г..
Наредихме се на 70-то място в дългия списък за най-динамично развиващите се компании в България според класация „Гепард” за 2009 г., на вестник Пари.
Носители сме на множество награди като тези на България Ер, авиокомпаниите в SKY Team, Тур Оператор №1 сме за 2009 в България според АБТТА.

Отдел ‘Външен туризъм’ е първият създаден отдел на АСТРАЛ Холидейз, преминал през изпитанието на времето, доказал лидерската си позиция, подкрепена от клиентска удовлетвореност.
На Ваше разположение е опитен екип от над 30 специалисти, които се грижат за обслужването на Вашите клиенти.
Централен резервационен и организационен офис - в Пловдив и Офиси Продажби
2 в Пловдив
2 в София
1 във Варна
АСТРАЛ Холидейз е новатор и наложил на пазара вече станалите популярни целогодишни дестинации като Турция, Гърция, Тунис, Испания и други.
АСТРАЛ Холидейз е утвърден организатор на регулярни и еднократни чартърни полети до близки и далечни дестинации, в цял свят – Дубай, Мадейра, Сицилия, Йордания и т.н.
АСТРАЛ Холидейз е организатор на групови и индивидуални пътувания до екзотични дестинации като Доминиканска република, Куба, Мексико, Бразилия, Шри Ланка, Кения, Бали, Малдиви, Сейшели, Мавриций, Индия и много други.
АСТРАЛ Холидейз работи както с партньори-туроператори в цял свят, така с и модерни, съвременни резервационни системи на утвърдени европейски туроператори като Der Tour, Meiers, TUI, ITS и други.
АСТРАЛ Холидейз разполага с Резервационна система, в която в реално време можете да следите свободните места в хотели и полети. Всички резервации се получават и обработват он–лайн. В Резервационната система можете да проследите развитието на резервациите, плащанията по тях, натрупаните обороти, както и да принтирате документите за клиентите – договор, правила и условия към него и ваучер.

» повече информация за Astral HolidaysВиж всички доставчици в Travel B2B


  За агенти на Astral Holidays  
Абонирай се и получавай офертите на Astral Holidays в твоя сайт»
 За туроператори 
Стани доставчик на оферти в Travel B2B »За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.