Партньори
Партньори
Начало » Партньори
Партньори
facebook    


Още по темата:
За Travel Studio | Афилиейт програма | Контакти


ПРОСТУДИО ООД
www.prostudio.bg
ПроСтудио ООД е българска уеб компания, основана през 2004 г. в гр. София. Дейността на ПроСтудио е фокусирана в областта на уеб дизайна, изработка на уеб базирани приложения, интернет реклама, хостинг.
FaceBook - Стани Почитател на ПроСтудио

Travel B2B
www.travel-b2b.com
Travel B2B е платформа за резервации, дистрибуция и маркетинг на туристически услуги, собственост на фирма Травел Б2Б EООД. Платформата поддържа над 2000 туристически приложения, системи и сайтове. Травел Б2Б ООД предлага на своите клиенти интеграция в дистрибуторска мрежа за туристически услуги, която позволява всеки участник да продава и рекламира продуктите на всеки доставчик.

iFly
whitelabel.ifly.bg
iFly представя система за онлайн резервации на самолетни билети - 24/7 поддръжка, бързо и лесно резервиране, чартърни и нискобюджетни компании, 100% съвместимост с таблети и смартфони.
FaceBook - Стани Почитател на iFly

Пътеводител Гърция
garcia.patevoditel.bg
Онлайн Пътеводител Гърция с идеи за свободното време, пътеписи, любопитни факти, рецепти, съвети, снимки, информация за близки и далечни дестинации, актуални оферти за екскурзии, почивки и хотели.
FaceBook - Стани Почитател на Пътеводител Гърция

ICN.Bg
www.icn.bg
ICN.Bg е най-голямата хостинг компания в България, основана през 2004 и успешно доказала се като надеждна, бързо развиваща се и високо технологична компания. Портфолиото на ICN.Bg е изключително богат микс от продукти – споделен хостинг, домейн имена, cloud хостинг, VPS, наети сървъри, колокация, SSL сертификати както и множество допълнителни услуги. Искате ли да подобрите вашето онлайн присъствие? Искате ли да създадете имидж? Искате ли да повишите посещаемостта на сайта и приходите си? Работата с ICN.Bg ще ви помогне да постигнете тези цели!

УниКредит Булбанк
www.bulbank.bg
УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 11 млрд. лева към края на юни 2011 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и др. Дългогодишното ни партньорство с УниКредит Булбанк е в областта на интегриране на виртуални ПОС терминали в уеб сайтове (онлайн разплащане).

Алианц Банк България
www.bank.allianz.bg
Алианц Банк България предлага своите продукти в над 100 бизнес и финансови центрове, покриващи цялата страна, които успешно се допълват и от широката агентска мрежа на Алианц България Холдинг. През последните години Алианц Банк България претърпя динамичен растеж - само през 2002 г. постигна над 50% ръст на своите активи, спрямо предходната година. Нейните финансови резултати се вписват в отличните постижения на Алианц България Холдинг като най-голяма финансова група у нас.Travel Studio - Партньорска мрежа

Независимо дали сте фирма или физическо лице, в ИТ бизнеса или не, ние сме отворени за партньорство в няколко области Реклама, Интернет решения, Търговия, ИТ услуги, на различни схеми на работа (на комисион, на поръчка, на процент, директно сътрудничество).
С богатият ни опит с партньори - фирми от различни държави и области, сме развили гъвкави схеми за партньорство, както и чувство за съпричастност и 100% коректност.
Нещо повече стараем се да възприемаме всички наши клиенти като партньори и да допринасяме за техния прогрес!За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.