Необходимо ли е мобилно приложение (mobile app) за Вашия сайт?

Съвсем откровено можем да си признаем, че дигиталните технологи са навлезли дълбоко в нашето ежедневие. И то до такава степен, че са променили нашия начин на живот. Денят ни често започва с поглед върху прогнозата за времето, преглед на електронната поща, проверка на банковата сметка или един уж бърз поглед на стената във фейсбук, който може да ни "коства" половин час безцелно взиране.


За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.


Мобилните апликации ни осигуряват бърз и удобен достъп до желаната от нас информация. Това в крайна сметка е и скритият чар на смарт телефоните, а именно потребителят сам да избере и инсталира приложения, които да обслужват неговите индивидуални потребности, както и да ги подреди по приоритет върху екрана на мобилното устройство.

Разгледайте тук: FAQ: Мобилна версия на сайт и/или Мобилно приложение (App)

Ако отрасълът, в който се развива вашия бизнес, се очертава като силно конкурентна среда, то част от вашата стратегия за развитие и ръст в продажбите е предприемане на иновативни действия: изработка на мобилна версия на сайт и създаване на мобилно приложение.

Мобилното приложение е чудесно решение за комуникация с клиентите. От момента, в който потребителят свали вашата апликация, се създават условия за постоянна интеракция, която не се ограничава във времето (напр. няма ограничение по отношение на работно време или локация). Всеки път щом потребителят активира своя смарт телефон, вие сте там. Иконата, която изобразява вашата търговска марка, е заела своето място на екрана и вие сте вече част от дигиталния свят на съответния потребител.

Разгледайте тук: Предимства на мобилното приложение

Изработката на мобилна апликация е сериозна инвестиция, която се изплаща в дългосрочен план. Приложенията могат да бъдт разглеждани като платформа, която позволява в условията на един динамичен и агресивен бизнес свят да се създаде кръг от лоялни клиенти, те да бъдат обслужени качествено и ефективно.