Редизайн на сайт
Редизайн на сайт
Начало » Редизайн на сайт
Редизайн на сайт
facebook    
Свържете се с нашия екип на тел: 02 980 18 30 или 0899 936 282
Заповядайте на среща в нашия офис с адрес: гр.София 1000, ул Гладстон 32, офис 6А

Животът на един сайт е между 1 и 3 години. Редизайна на сайта не трябва да бъде спонтанно решение. Анализирайте добре силните и слаби страни на вашата интернет страница.


Още по темата:
Време ли е за редизайн на вашия сайт? | Графичен дизайн за туристически сайтове | Разгледайте нашите редизайн проекти


Изследванията показват, че в рамките на 8 секунди посетителите вземат решение дали да останат в сайта и дали той предлага полезна информация за тях и ще им свърши работа. Началната страница на сайта е най-важна, тя трябва ясно да показва за какво е този сайт и какво може да се прави в него.

Посетителите оценяват даден сайт до голяма степен по визуалния дизайн. Ако сайтът изглежда професионално, повишава доверието в компанията.

Остарял, неинтуитивен и непрофесионален сайт може сериозно да навреди на вашия онлайн имидж и е добра причина да предприемете редизайн.

Графичното оформление и информацията на началната страница създават първото впечатление на потребителя. Правилното им проектиране кара хората да повторно да посетят вашия сайт.

Добре разработеният дизайн показва високо качество на вашите продукти и услуги и помага за изграждането на доверие в посетителите.

   WEB TIPS:   

ТОП 5 елемента, на които трябва да обърнете внимание:

1 - Добре организирано оформление и лесна навигация
2 - Интересни заглавия
3 - Подходящи и хващащи окото изображения
4 - Добре разработените графики, които призовават към действие
5 - Полезно съдържание и честата му актуализация

Вашият сайт представя вашия бизнес в интернет. Разполагате едва с няколко секудни да привлечете потенциален клиент. Добрата визия и лесната използваемост спомагат вашата интернет страница да ангажира посетителите, което насърчава ефективността и продажбите на сайта.

Допълнителна информация: