VPOS терминал - катализатор на продажби

Забелязали ли сте тенденцията, че все по-често клиентите ви предпочитат употребата на банкова карта като средство за разплащане? А вашият офис не разполага с терминално устройство. Но дори и да има, как ще реализирате продажба от разстояние, ако клиентът ви не присъства физически в офиса или пък иска да заплати от чужбина?

Решението е да превърнете Вашия сайт от каталог, в който сте изложили продукти с цени, в активен онлайн магазин, който да реализира продажби от всяка точка, без сделката да бъде ограничена от работни дни или работно време.

Обърнете се към вашата банка, за да научите какви са изискванията към вас за получаване на VPOS терминал. В случай, че не можете да се справите с техническата част, обърнете се към нашия екип (email: info@prostudio.bg), който има опит в интегриране на онлайн POS терминал (запознайте се с подробно описание на услугата и цени ТУК)

Положителният ръст в употребата на виртуални пари е съвсем естествен, тъй като потребителят се възползва от удобството и възможността да закупи продукт на момента, без да е необходимо да разполага със средства в брой. По статистически данни голяма част от обортните средства постъпват в търговската мрежа, заведения за хранене, обекти за настаняване, комунални услуги и др. Но също така банковата карта е предпочитано средство при резервиране на служебни пътувания или закупуване на семейна почивка по време на празниците и годишните отпуски.За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.

Допълнителна информация:
Интегриране на калкулатор за туристически услуги
Проверка на резервация
Е-решения в Туризма (част II)
Инвестиране в дигитални решения: кога и защо (част I)