Приложение на мобилните апликации в туризма

Замисляли ли сте се колко лесно е в наши дни човек да поеме към не толкова популярни дестинации и да изминава непознати до момента маршрути, дори и да не е имал достатъчно време да проучи? Необходим ви е актуален пътвеодител, искате да имате контрол над планирания бюджет за ваканция и да получавате известие за офертите с най-добра цена, или пък да резервирате бързо и лесно вашата почивка? Решението е във вашите ръце - изтеглете на вашия таблет или мобилен телефон подходящи мобилни приложения.Запознайте се в детайл с реализираните от нашия екип проекти за изработка на мобилно приложение (mobile app) за Android и проекти за изработка на мобилно приложение (mobile app) за iOS
Разгледайте нашите оферти за Изработка на мобилна апликация за Android и Изработка на мобилна апликация за iOs

За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.Mобилната апликация е невероятно полезно средство за директна комуникация с клиента. Голям обем от постоянно обновяваща се информация се поднася в подходящ за усвояване формат (текст, снимки, калкулатор за цени, резервационен модул). Периодично към потребителят се подават горещи оферти, програми с промоционални цени или хотелско настаняване с отстъпка, като по този начин успешно се гради и задържа кръг от лоялни клиенти.

Потребителят е избрал прилложение, чиито функционалности отговарят на търсените информация и решения Удобствата за един турист са водещи при подбор на подходящ мобилен апп. Например нфомацията да бъде налична дори и при отсъствие на достъп до интернет. Или детайлите съпровождащи самото пътуване да са постоянно налични и само на един клик разстояние.

В дългосрочен план инвестираните средства в изработката на мобилно приложение се изплащат чрез разширяване на целевия пазар, генериране на трафик към уеб присъсъвието на вашия бизнес - сайт, мобилна версия и мобилен апп, ръст в продажбите.

Ако сте склонни да развиете опциите на вашето мобилното приложение, можете да добавите ценна нотка към предлагане обслужване (support) на клиента 24/7, като посочите гореща линия за връзка с вашия екип, скайп, вайбър, разговор с дежурен оператор (live chat)


Допълнителна информация :
FAQ: Мобилна версия на сайт и/или Мобилно приложение (App)
Необходимо ли е мобилно приложение (mobile app) за Вашия сайт
Предимства на мобилното приложение
Приложение на мобилните апликации в туризма
Мобилна версия за Вашия сайт
Необходима ли е мобилна версия за Вашия сайт?
Предимствата на мобилен сайт
Responsive дизайн или отделна мобилна версия на сайта
13 причини да имате мобилен сайт
Стратегии за популяризиране на мобилно приложение (mobile app) - част I
Стратегии за популяризиране на мобилно приложение (mobile app) - част II